Villa Contessa, Mali Lošinj

2023.
Na zahtjev klijenta kreirali smo luksuznu oazu profinjenog stila na Jadranu. Elegantna i raskošna u svakom pogledu, Villa Contessa pažljivo je dizajnirana kako bi pružila najvišu razinu udobnosti.

Besprijekornu harmoniju između unutarnjeg dizajna i eksterijera postigli smo tako što je svaki dio vile osmišljen da svojim skladom ističe ljepotu mora i prirode koja je okružuje. Velike staklene površine omogućuju predivne panoramske poglede na more i valove koji zapljuskuju obalu. Villa Contessa se svojom elegantnom i nenametljivom izvedbom savršeno uklapa u prirodni ambijent koji je okružuje.

Opremiti vilu vrhunskim dizajnerskim namještajem po mjeri bio je veliki izazov na koji smo uspješno odgovorili. Vila nudi mnoštvo sadržaja napravljenih prema željama klijenata. Pored noćne zone s pet kreativnih i udobnih spavaćih soba, tu je otvoreni prostor s dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom. Raskošan vinski podrum i kućno kino mjesta su razonode i opuštanja, zajedno s teretanom i spa zonom koje nude prostor za povlačenje i mir.